Bemutatkozás

Ismerjen meg bennünket!

Köszöntöm a Kasosvill Kft. weboldalán!
Cégünk erősáramú rendszerek kivitelezésével foglalkozik.

Vállalkozásunk több mint 20 éve foglalkozik erősáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével. Központunk és főbb tevékenységi körünk Kecskemét és környéke, de Megrendelőink kívánsága szerint akár az ország egész területén dolgozunk. Eddigi munkáink között családi házak, kereskedelmi egységek, irodák, raktár és logisztikai csarnokok, feldolgozó üzemek és ipari létesítmények is megtalálhatóak. Nem utolsó sorban a tevékenységi körünkhöz tartozik az újfogyasztói csatlakozók tervezése, telepítése és az ügyfél képviselete az MVM Démász társaságcsoportnál. Ezt a szolgáltatást az eddigi évek sikerének köszönhetően már négy MVM Démász üzemmérnökségi területen tehetjük. A kecskeméti, ceglédi, hódmezővásárhelyi és szegedi üzemmérnökségeken tudjuk Ügyfeleinket képviselni.

Munkáink során fontos szempont az Ügyfelek igényeinek teljes körű kielégítése, minőségi és megbízható módon. Az ügyfél igényét felmérjük és tájékoztatjuk annak kivitelezési módjáról, áráról, lehetséges módozatairól. Partnereinkkel, beszállítóinkkal egyeztetve, szükség szerint helyszíni felméréssel több javaslatot teszünk egy probléma megoldására kiemelve előnyeit és hátrányait a megoldásnak.

Jogosultak vagyunk érintésvédelmi mérések, villámvédelmi jegyzőkönyvek kiadására, felülvizsgálatára. Rendelkezünk épületvillamossági műszaki vezetővel (MV-Ép/ÉV). Új technológiák bevezetésén, alkalmazásán dolgozunk, melyekkel az alternatív és gazdaságos üzemeltetés tudjuk ügyfeleinknek biztosítani. Ilyen új technológia a napelemes és az intelligens energia elosztó rendszerek telepítése. Ezen új technológiák egyre jobban létjogosultságot nyernek a mai világban és mutatják az utat egy környezettudatosabb jövő felé. Vállalkozásunk célja ezen új technológiák minél jobban történő megismerése és kivitelezése.

Gépparkunkat gazdagítják kosarasautók, földmunkagépek és csarnokokba személyemelők amelyek a munkavégzésünket gyorsítják.

Rátermettségünket és létjogosultságunkat bizonyítja a több mint 20 éves tapasztalat és a visszatérő ügyfeleink, mind az ipar, mind a közszolgálat és nem utolsó sorban a magán Megrendelők részéről.

Keressen minket bizalommal! 

ifj. Kasos József ügyvezető

Akikre büszkék vagyunk

Díjak

2022 év: Kasos József az Év Helvéciai Vállalkozása elismerés

Helvécia Nagyközség Önkormányzata 2023. március 4-én, szombaton rendezte meg hagyományos Alapítási ünnepét.
Az alapítási ünnepen arra emlékeznek, hogy 131 évvel ezelőtt települt be 105 szőlőművelő család a Balaton-felvidékről a mai Helvécia település területére, hogy a Svájcban 180 éve született Wéber Ede álmát megvalósítva virágzó szőlőbirtokot hozzanak létre a homokon.
A Balaton-felvidéki alapítók leszármazottai – többek között a polgármester és az alpolgármester – ma is Helvécián élnek, így nem véletlen, hogy az utóbbi években Helvécia gyümölcsöző kapcsolatokat alakított ki és ápol több Balaton-felvidéki településsel.
A szombaton rendezett ünnepségen vehette át Kasos József az Év Helvéciai Vállalkozása elismerést, ami akadályoztatása miatt 2022. szeptember 2-án, a 28. Helvéciai Szüreti Mulatságon elmaradt.

2021: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2021. október 26-án, kedden tartott ünnepi küldöttgyűlésén adták át a kitüntető díjakat, amelyben Az Ipar Kiváló Mestere díj” címet

Kasos József villanyszerelő mester, egyéni vállalkozó nyerte el.

Támogatás

Abonyi Ákos kollégánkat sportpályafutása során támogatjuk, amelyben számos elismerést nyert.

Büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk a sikereinek. Hajrá Ákos!